Kako da prekinete vezu između uređaja i vašeg naloga

4. april 2023.

ID 95350

Možete prekinuti vezu između uređaja i svog naloga Upravljačke konzole ukoliko, na primer, više ne koristite uređaj. Prekidanjem veze između uređaja i svog naloga, takođe prekidate vezu Kaspersky aplikacijama koje su instalirane na uređaju.

Nakon što se prekine veza između uređaja i vašeg naloga nećete moći daljinski upravljati Kaspersky aplikacijama koje su instalirane na uređaj. Prekidanje veze između uređaja i naloga ne utiče na rad aplikacija koje su instalirane na uređaju, osim ukoliko ne zahtevaju obaveznu vezu sa Upravljačkom konzolom. Licence za aplikacije koje više nisu povezane ostaće aktivne pod istim uslovima Ugovora o licenciranju sa krajnjim korisnikom. Informacije u vezi sa kupljenim licencama ostaju na vašem nalogu.

Funkcije aplikacija koje obavezno zahtevaju vezu sa vašim nalogom u Upravljačkoj konzoli biće nedostupne nakon što aplikacija ili uređaj prekinu vezu.

Da biste prekinuli vezu između uređaja i vašeg naloga:

  1. Idite na odeljak Uređaji.
  2. Kliknite na uređaj koji vas interesuje.
  3. Kliknite na vezu Prekini vezu sa uređajem.

    Otvara se dijalog za potvrdu.

  4. Potvrdite operaciju.

Uređaj više nije povezan sa vašim nalogom. Kaspersky aplikacijama koje su instalirane na uređaju takođe se prekida veza sa vašim nalogom.

Moći ćete da ponovo povežete uređaj kom je prekinuta veza sa vašim nalogom.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.