Prikazivanje liste ažuriranja za aplikacije

3. oktobar 2023.

ID 129908

Kaspersky Small Office Security redovno traga za ažuriranjima aplikacija koje su instalirane na vašem računaru. Informacije u vezi sa brojem i tipovima dostupnih ažuriranja, mogu biti prikazane u Centru za obaveštenja.

Da biste prikazali listu koja je napravljena na osnovu rezultata traženja ažuriranja aplikacije:

 1. Otvorite glavni prozor aplikacije.
 2. Kliknite na dugme Opširnije iz gornjeg dela prozora.

  Ovim se otvara prozor Centar za obaveštenja.

 3. U odeljku Status kliknite na dugme Prikaži u liniji koja sadrži poruku o dostupnim ažuriranjima aplikacija.

  Time se otvara prozor Program za ažuriranje aplikacija koji sadrži listu dostupnih ažuriranja aplikacija.

 4. Kliknite na dugme Ažuriraj sve kako biste ažurirali sve aplikacije koje se nalaze na listi (nije dostupno u nekim regijama).
 5. Da biste pojedinačno ažurirali određene aplikacije, obavite jednu od sledećih akcija:
  • Kliknite na dugme Ažuriraj u liniji koja sadrži aplikaciju koju želite da ažurirate.

   Savetujemo vam da pročitate Ugovor o licenciranju sa krajnjim korisnikom pre nego što ažurirate aplikaciju. Ugovori o licenciranju sa krajnjim korisnikom su dostupni u padajućoj listi Ugovor o licenciranju. Jezik Ugovora o licenciranju sa krajnjim korisnikom podrazumevano odgovara jeziku interfejsa aplikacije. Ukoliko Ugovor o licenciranju sa krajnjim korisnikom nije napisan na jeziku interfejsa aplikacije, tekst Ugovora se prikazuje na jeziku Kaspersky Small Office Security interfejsa. U svim ostalim slučajevima, tekst Ugovora o licenciranju sa krajnjim korisnikom se prikazuje na engleskom ili na prvom dostupnom jeziku ukoliko tekst na engleskom nije dostupan.

  • Kliknite na dugme Strelica nadole kako biste otvorili meni i izabrali Ne ažuriraj ovu aplikaciju ukoliko želite da Kaspersky Small Office Security prestane da vas obaveštava o dostupnim ažuriranjima izabrane aplikacije.

   Izabrana aplikacija se premešta u listu izuzetaka. Kaspersky Small Office Security prestaje da prikazuje obaveštenja o novim ažuriranjima koja se izdaju za aplikaciju.

  • Kliknite na dugme Strelica nadole kako biste otvorili meni i izabrali Preskoči ovo ažuriranje ukoliko želite da Kaspersky Small Office Security prestane da vas obaveštava o izabranom ažuriranju.

   Izabrano ažuriranje aplikacije se premešta u listu izuzetaka. Kaspersky Small Office Security prikazuje obaveštenja o novom ažuriranju koje se izda za aplikaciju.

  • Kliknite na dugme Strelica nadole kako biste otvorili meni i izabrali Otvori Web lokaciju proizvođača ukoliko želite da samostalno preuzmete i instalirate ažuriranje za izabranu aplikaciju.

   Podrazumevani pregledač operativnog sistema otvara Web lokaciju proizvođača softvera. Ažuriranje možete prikazati na Web lokaciji i samostalno ga preuzeti.

Prozor interfejsa, Ažuriranje aplikacija i prikazivanje Ugovora o licenciranju sa krajnjim korisnikom mogu se razlikovati u zavisnosti od jezika na kom se prikazuje Kaspersky Small Office Security.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.