Osnovni podaci o korišćenju aplikacije u Evropskoj uniji, Ujedinjenom Kraljevstvu, Brazilu, Vijetnamu ili za stanovnike Kalifornije

3. oktobar 2023.

ID 160950

Verzije aplikacije koje Kaspersky i naši partneri distribuiraju u Evropskoj uniji, Ujedinjenom Kraljevstvu, Brazilu, Vijetnamu (kao i verzije koje su namenjene stanovnicima Kalifornije) ispunjavaju zahteve propisa koji regulišu prikupljanje i obradu ličnih podataka koji su uspostavljeni u ovim regijama.

Da biste instalirali aplikaciju, potrebno je da prihvatite Ugovor o licenciranju sa krajnjim korisnikom i odredbe Politike privatnosti.

Pored toga, čarobnjak za podešavanje od vas zahteva da prihvatite sledeće odredbe u vezi sa načinom na koji se vaši lični podaci obrađuju:

  • Kaspersky Security Network Izjava. Ova izjava omogućava Kaspersky stručnjacima da brzo prime informacije u vezi sa otkrivenim pretnjama na vašem računaru, u vezi sa aplikacijama koje se pokreću i potpisanim aplikacijama koje se preuzimaju, kao i informacije u vezi sa operativnim sistemom kako bi se poboljšala vaša zaštita.
  • Izjava u vezi sa obradom podataka u marketinške svrhe. Ova izjava nam pruža mogućnost da napravimo odgovarajuću ponudu za vas.
  • Izjava u vezi sa obradom podataka prilikom upotrebe komponente Zaštita od neželjene pošte. Ova Izjava omogućava Kaspersky stručnjacima da prime podatke kako bi poboljšali komponentu Zaštita od neželjene pošte.

U svakom trenutku možete da prihvatite ili odbijete Kaspersky Security Network Izjavu i Izjavu u vezi sa obradom podataka u marketinške svrhe putem prozora Postavke → Postavke bezbednosti → Kaspersky Security Network.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.