Kako da aktivirate aplikaciju

3. oktobar 2023.

ID 43545

Čarobnjak za aktiviranje se pokreće prilikom prvog pokretanja Kaspersky Small Office Security aplikacije.

Aktiviranje je postupak postavljanja u rad potpuno funkcionalne verzije aplikacije na određeni vremenski period.

Daljinsko upravljanje licencama i zaštitom povezanih uređaja postaje dostupno tek nakon što napravite nalog menadžera organizacije ili administratora na Kaspersky Small Office Security upravljačkoj konzoli. Možete da napravite nalog u prozoru za povezivanje naloga tokom aktiviranja aplikacije. Ovaj nalog će se koristiti za instaliranje aplikacije Kaspersky Small Office Security na računarima i mobilnim uređajima zaposlenih. Nakon pravljenja naloga, registrujte svoju Kaspersky Small Office Security licencu na Kaspersky Small Office Security upravljačkoj konzoli.

Da biste aktivirali aplikaciju:

Ponuđene su vam sledeće opcije za Kaspersky Small Office Security:

  • Ukoliko ste kupili licencu za korišćenje aplikacije, unesite kôd za aktiviranje u okvir za tekst i kliknite na Aktiviraj.
  • Ukoliko nalog ima važeću licencu, kliknite na Primite licencu sa vašeg naloga.

    Unesite adresu e-pošte i lozinku, pa se povežite sa Kaspersky Small Office Security upravljačkom konzolom kako biste aktivirali aplikaciju.

  • Ako želite da instalirate probnu verziju aplikacije pre nego što odlučite da kupite licencu, kliknite na Probajte besplatno. Moći ćete da upotrebite aplikaciju i sve njene funkcije tokom kratkog probnog perioda. Čim probna licenca istekne, probnu verziju aplikacije nećete moći ponovo da aktivirate.

Tokom aktiviranja aplikacije, možete proći kroz postupak registracije na Kaspersky Small Office Security upravljačkoj konzoli. Možete da napravite nalog u prozoru za povezivanje.

Neophodna je veza sa Internetom radi aktiviranja aplikacije.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.