Povezivanje računara na Kaspersky Small Office Security upravljačku konzolu

3. oktobar 2023.

ID 85311

Na svoj nalog Kaspersky Small Office Security upravljačke konzole možete se prijaviti koristeći svojom adresom e-pošte i lozinkom, ili svojim Google, Facebook ili Apple nalogom. Ukoliko već imate nalog, možete da konfigurišete brzo prijavljivanje svojim Google, Facebook ili Apple nalogom u prozoru koji se koristi za povezivanje vašeg uređaja sa vašim nalogom Kaspersky Small Office Security upravljačke konzole. Ovo je moguće ukoliko ste prilikom pravljenja naloga Kaspersky Small Office Security upravljačke konzole koristili adresu e-pošte sa svog Google, Facebook ili Apple naloga.

Prijavljivanje putem Facebook i Google naloga nije dostupno u nekim regijama.

Da biste povezali računar na Kaspersky Small Office Security upravljačku konzolu:

 1. Instalirajte Kaspersky Small Office Security na računar čijom zaštitom želite da upravljate.
 2. Otvorite glavni prozor aplikacije.
 3. Pođite do odeljka Profil.
 4. U pododeljku Prijavite se na Upravljačku konzolu, kliknite na dugme Prijava.
 5. Unesite administratorsku lozinku. Ovaj korak je dostupan ukoliko je omogućena zaštita pristupa upravljanju aplikacijom.
 6. U prozoru za povezivanje naloga izaberite način povezivanja koji smatrate najpogodnijim:
  • Prijavite se pomoću adrese e-pošte. Unesite svoju adresu e-pošte u tekstualno polje. Poruka sa vezom za pravljenje lozinke šalje se na navedenu adresu e-pošte.

   Ukoliko ste konfigurisali proveru u dva koraka prilikom prijave na nalog Kaspersky Small Office Security upravljačke konzole, na vaš telefon se šalje tekstualna poruka koja sadrži kôd za potvrdu. U polju za unos unesite kôd za potvrdu i kliknite na Nastavi.

  • Prijavite se Google, Facebook ili Apple nalogom.
   1. Kliknite Prijava Google nalogom, Prijava Facebook nalogom ili Prijava Apple nalogom.

    Ovo otvara prozor pretraživača; u tom prozoru, prijavite se na svoj Google, Facebook ili Apple nalog i dozvolite aplikaciji da dobije pristup vašoj adresi e-pošte.

    Ukoliko nemate Google, Facebook ili Apple nalog, možete ga napraviti i nastaviti sa konfigurisanjem brzog prijavljivanja na Kaspersky Small Office Security upravljačkoj konzoli.

    Ukoliko je na vašem nalogu Kaspersky Small Office Security upravljačke konzole konfigurisana provera u dva koraka, konfigurišite brzo prijavljivanje na svoj nalog Kaspersky Small Office Security upravljačke konzole, a zatim se vratite u aplikaciju i prijavite se pomoću Google, Facebook ili Apple naloga.

    Ukoliko koristite Microsoft Edge pregledač, da biste konfigurisali prijavljivanje na Kaspersky Small Office Security upravljačku konzolu, biće vam potreban Microsoft Edge zasnovan na Chromium 77.x ili novijoj verziji. U slučaju greške u vezi, izaberite drugi pregledač kao podrazumevani pregledač, instalirajte najnoviju verziju pregledača Microsoft Edge ili ažurirajte operativni sistem Microsoft Windows.

   2. Vratite se na aplikaciju i nastavite pravljenje naloga klikom na Nastavi. Pratite sledeća uputstva na ekranu.

    Vaš uređaj će biti povezan sa vašim nalogom Kaspersky Small Office Security upravljačke konzole. Pored toga, možete da podesite lozinku za svoj nalog na Web lokaciji Kaspersky Small Office Security upravljačke konzole.

    Obrada podataka prilikom prijavljivanja na nalog

  U nekim regijama, aplikacija od vas traži da pročitate i prihvatite Izjavu u vezi sa obradom podataka u svrhu korišćenja Web portala. Ukoliko prihvatate odredbe iz Izjave, kliknite na Prihvatam.

Nakon uspešnog povezivanja odeljak Profil prikazuje informacije o povezivanju sa Kaspersky Small Office Security upravljačkom konzolom. Sada možete upravljati zaštitom ovog računara daljinski, putem Kaspersky Small Office Security upravljačke konzole.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.