Kako da promenite postavke Upravljača aplikacijama

3. oktobar 2023.

ID 95482

Da biste promenili postavke Upravljača aplikacijama:

  1. Otvorite glavni prozor aplikacije.
  2. Izaberite odeljak Privatnost.
  3. U pododeljku Blokator instal. neželj. aplik, kliknite na Postavke.

    Ovo vas vodi do prozora Postavke Upravljača aplikacijama.

  4. U grupi postavki Blokator instal. neželj. aplik obeležite polje Tokom postupka instaliranja aplikacije, automatski se poništava izbor sa polja koja su namenjena za instaliranje dodatnog softvera. Upozori na sve pokušaje instalacija dodatnih programa kako biste blokirali instalaciju dodatnih novih aplikacija. Ukoliko se spreče neželjene operacije tokom postupka instaliranja nove aplikacije, Kaspersky Small Office Security će vas obavestiti o tome.

    Ukoliko se ne obeleži polje Tokom postupka instaliranja aplikacije, automatski se poništava izbor sa polja koja su namenjena za instaliranje dodatnog softvera. Upozori na sve pokušaje instalacija dodatnih programa nakon što pokrenete instaliranje određene aplikacije, Blokator instaliranja neželjenih aplikacija nastavlja da radi tokom te instalacije. Polja, uprkos ponudama aplikacija što nude dodatne instalacije, dodatne aplikacije se ne instaliraju. Ova funkcija biće onemogućena tokom sledeće instalacije. Dodatne aplikacije biće instalirane zajedno uz glavnu aplikaciju.

  5. Obeležite polje Ne prikazuj korake instalacije koji mogu da sadrže reklame i ponude instalacija dodatnih programa kako biste blokirali prikazivanje onih koraka instalacije koji prikazuju reklame tokom instalacije novog softvera na računaru. Ukoliko se uklone takvi koraci u postupku instaliranja, Kaspersky Small Office Security će vas obavestiti o tome.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.