Osnovne informacije u vezi sa upotrebom aplikacije na teritoriji Evropske unije

16. septembar 2019.

ID 160950

Verzije aplikacije koje Kaspersky i naši partneri distribuiraju na teritoriji Evropske unije su u skladu sa Opštim pravilima zaštite podataka (GDPR).

Da biste instalirali aplikaciju, potrebno je da prihvatite Ugovor o licenciranju sa krajnjim korisnikom i odredbe Politike privatnosti.

Dodatno, čarobnjak instalacije vam nudi da prihvatite sledeće ugovore koji opisuju način obrade vaših ličnih podataka:

  • Kaspersky Security Network Izjava. Ova izjava omogućava Kaspersky stručnjacima da brzo prime informacije u vezi sa otkrivenim pretnjama na vašem računaru, u vezi sa aplikacijama koje se pokreću i potpisanim aplikacijama koje se preuzimaju, kao i informacije u vezi sa operativnim sistemom kako bi se poboljšala vaša zaštita.
  • Izjava u vezi sa obradom podataka u marketinške svrhe. Ova izjava nam pruža mogućnost da napravimo odgovarajuću ponudu za vas.
  • Izjava u vezi sa obradom podataka prilikom upotrebe komponente Zaštita od neželjene pošte. Ova Izjava omogućava Kaspersky stručnjacima da prime podatke kako bi poboljšali komponentu Zaštita od neželjene pošte.

U svakom trenutku možete da prihvatite ili odbijete Kaspersky Security Network Izjavu i Izjavu u vezi sa obradom podataka u marketinške svrhe putem prozora Postavke → Dodatno → Dodatna zaštita i alatke za upravljanje.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.