O pretplati

1. april 2021.

ID 71345

Pretplata na Kaspersky Total Security podrazumeva upotrebu aplikacije pod izabranim postavkama (datum isteka i broj štićenih uređaja). Pretplatu za Kaspersky Total Security možete da zatražite od pružaoca usluge (na primer, od strane Internet provajdera). Možete da pauzirate ili nastavite sa svojom pretplatom, automatski je obnavljate, ili je otkažete. Možete da organizujete svoju pretplatu putem svoje strane na ličnom nalogu na Web lokaciji pružaoca usluge.

Proizvođači mogu da pruže dva tipa pretplate za Kaspersky Total Security: pretplata na ažuriranja, i pretplata na ažuriranja i zaštitu.

Pretplata se može ograničiti (na primer, na godinu dana) ili postaviti kao neograničena (bez roka trajanja). Da biste nastavili sa korišćenjem Kaspersky Total Security aplikacije nakon isteka ograničene pretplate, trebalo bi da je obnovite. Neograničene pretplate se automatski obnavljaju sve dok blagovremeno vršite plaćanje svom pružaocu usluga.

Kada ograničena pretplata istekne, dobijate grejs period za obnovu vaše pretplate. Aplikacija se neće menjati tokom tog perioda.

Ukoliko se pretplata ne obnovi pre nego što grejs period istekne, Kaspersky Total Security prestaje sa ažuriranjem aplikacije (u slučaju pretplate na ažuriranje), zaustavlja interakciju sa Kaspersky Security Network, a prestaje i da štiti računar i da pokreće zadatke analiziranja (u slučaju pretplate na ažuriranje i zaštitu).

Da biste koristili Kaspersky Total Security pod pretplatom, iskoristite kôd za aktiviranje koji ste preuzeli od pružaoca usluge. U nekim slučajevima, kôd za aktiviranje može se automatski preuzeti i primeniti. Kada koristite aplikaciju pod pretplatom, ne možete primeniti drugi kôd za aktiviranje da biste obnovili licencu. Možete primeniti drugi kôd za aktiviranje samo kada pretplata istekne.

Ukoliko Kaspersky Total Security već koristi postojeću licencu prilikom registracije vaše pretplate, a nakon registracije Kaspersky Total Security koristiće se pod pretplatom. Kôd za aktiviranje koji ste koristili da aktivirate aplikaciju može se primeniti na drugom računaru.

Da biste otkazali svoju pretplatu, kontaktirajte provajdera od koga ste kupili Kaspersky Total Security.

U zavisnosti od pretplate pružaoca, može se razlikovati skup opcija za upravljanje pretplate. Pored toga, možda ne dobijete grejs period tokom kog možete obnoviti pretplatu.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.