Korak 5. Pravljenje plana rezervne kopije

1. april 2021.

ID 93346

Izaberite jednu opciju u ovom koraku čarobnjaka:

 • Navedite planirani zadatak rezervne kopije ukoliko želite da se zadatak automatski pokreće.
  1. Iz padajuće liste Napravi rezervnu kopiju, obeležite vremenski period kada da se pokrene zadatak (na primer, dnevno) i navedite vreme u polju u.
  2. U odeljku Korisnički nalog, navedite korisničko ime i lozinku vašeg naloga na ovom računaru. Potrebno je da navedete podatke vašeg naloga kako bi se pristupilo datotekama prilikom pravljenja kopije.
  3. Obeležite polje Pokreni planirano pravljenje rezervne kopije prilikom pokretanja računara, ukoliko je bio isključen u navedeno vreme ukoliko želite da napravite rezervnu kopiju čim se aplikacija ponovo pokrene. Na primer, pravljenje rezervne kopije je planirano da se obavlja svakog vikenda. Računar je bio isključen tokom vikenda, rezervna kopija se pravi nakon što se uključi računar prvog radnog dana. Ukoliko polje nije obeleženo, pravljenje rezervne kopije se obavlja u skladu sa planom, bez ponovnih pokušaja ukoliko rezervna kopija ne uspe da se napravi.
 • U listi Napravi rezervnu kopiju, izaberite opciju na zahtev ukoliko želite da ručno pokrenete zadatak.

Dok se pravi rezervna kopija, imajte na umu:

 • Ukoliko napravite zadatak rezervne kopije u planirano vreme, potrebno je da navedete podatke kojima se može pristupiti vašim nalogom.
 • Ukoliko pravite zadatak rezervne kopije na zahtev, nije potrebno da navedete podatke kojima se može pristupiti vašim nalogom.
 • Ukoliko promenite zadatak rezervne kopije sa pravljenja na zahtev u planirano vreme, potrebno je da navedete podatke kojima se može pristupiti vašim nalogom.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.