Obegränsad version av Kaspersky VPN

26 januari 2024

ID 140375

När du använder den begränsade versionen:

• Du kan använda en begränsad mängd säker trafik dagligen.
  • Du kan inte välja den virtuella servern. Den virtuella servern väljs automatiskt.

När du använder den obegränsade versionen:

• Du kan använda en obegränsad daglig mängd säker trafik på flera enheter som är anslutna till ett My Kaspersky-konto, oavsett enhetsplattformen (Android eller iOS). Om du köpte en prenumeration i appen kan du även använda den på andra enheter. Med My Kaspersky kan du välja på vilka enheter du vill använda den obegränsade versionen. Mer information hittar du på My Kasperskys hjälp.
  • Du kan välja valfri virtuell server och visas för internet som en besökare från valfritt land på listan.

För att använda den obegränsade versionen måste du köpa en prenumeration på Kaspersky VPN. Du kan köpa eller förnya en prenumeration via appen.

En anslutning till My Kaspersky krävs för att aktivera och använda den obegränsade versionen.

Dina kontouppgifter för My Kaspersky inkluderar antal kvarvarande dagar innan din prenumeration löper ut. Se avsnittet Visa information om prenumerationer.