Säker anslutning för en specifik app

26 januari 2024

ID 140382

Du måste aktivera tillgänglighet för Kaspersky-appen för att använda denna funktion.

Så här konfigurerar du automatisk aktivering av en säker anslutning för en specifik app:

1. Öppna VPN.
  2. Tryck på Inställningar > Smart skydd.
  3. Tryck på Appar.
  4. Välj en app i listan över appar som är installerade på enheten.
  5. Välj När du öppnar appen och ange vilken åtgärd applikationen måste ta när du öppnar denna app:
    • Säkra anslutningen. Kaspersky-appen aktiverar säker anslutning när du öppnar denna app.
    • Fråga. Kaspersky-appen visar ett meddelande och ber dig om att aktivera en säker anslutning när du öppnar denna app.

Tillåt att Kaspersky-appen skickar aviseringar. Annars kan appen inte varna dig och erbjuda att skapa en säker anslutning. Information om hur du konfigurerar aviseringar finns i OS-dokumentationen.

• Gör ingenting. Kaspersky-appen aktiverar inte säker anslutning när du öppnar denna app.
  6. Tryck på Tillämpa.
  7. Tryck på VPN-server och välj den virtuella server som du vill använda när du öppnar denna app.