Vad händer om en okänd enhet ansluter till ditt Wi-Fi-nätverk hemma

26 januari 2024

ID 142923

Om en ny enhet ansluter till ditt Wi-Fi-nätverk i hemmet kan du göra det följande:

Om du inte vet vem som använder den nya enheten kan du trycka på Visa hur jag gör i avsnittet Hur kan du skydda Wi-Fi-hemnätverket?. Detta vidarebefordrar dig till Kaspersky Knowledge Base där du kan läsa om hur man säkrar sitt Wi-Fi-nätverk i hemmet från oväntade gäster.