Anti-phishing för text (för Huawei-enheter utan Google Play-tjänster)

26 januari 2024

ID 207218

Funktionen SMS Anti-Phishing meddelar dig om du tar emot ett sms som innehåller länkar till skadliga och falska webbplatser.

Den här funktionen är bara tillgänglig för Huawei-enheter som inte har webbläsaren Google Chrome installerad. På enheter med Google Chrome-webbläsaren finns en utökad version av den här funktionen (se Säkra meddelanden).

SMS Anti-Phishing är tillgängligt med prenumerationsplanerna Standard, Plus och Premium för Kaspersky-appen.

SMS Anti-Phishing använder Kaspersky Security Network för att kontrollera länkar i textmeddelanden .

För att kontrollera länkar i SMS:

1. På Kaspersky-appens nedre flikfält trycker du på Alla funktioner.
  2. Tryck på SMS Anti-Phishing.
  3. Slå om brytaren för SMS Anti-Phishing till PÅ.

SMS Anti-Phishing är aktiverat.