Plånbok för identitetsskydd

26 januari 2024

ID 235938

Endast tillgängligt i Kaspersky Premium.

Om du har viktiga filer på din enhet, till exempel skanningar av foto-ID, myndighetsdokument, kontrakt och så vidare, rekommenderar vi att du lägger till sådana dokument i Kaspersky Password Manager-appen. Det garanterar att dina personuppgifter är säkra eftersom det förhindrar att tredje part får tillgång till dokumenten.

Gör följande när du vill visa befintliga dokument eller lägga till nya i Kaspersky Password Manager-appen från Kaspersky-appen:

1. Öppna Kaspersky-appen.
  2. På skärmen Identitet går du till avsnittet Plånbok för identitetsskydd.
  3. Tryck på Lägg till dokument.

Använd den här skärmen när du vill visa skyddade dokument eller lägga till nya dokument i Kaspersky Password Manager-appen.

Mer information om hur du skyddar dina dokument finns i hjälpen för Kaspersky Password Manager.