Nummerpresentation

26 januari 2024

ID 247343

Nummerpresentation på startskärmen låter dig ladda ner eller öppna Kaspersky Who Calls-appen. Appen skyddar dig från spam, så att du kan blockera alla oönskade samtal.

Det finns två versioner av Kaspersky Who Calls-appen: Gratis och Premium. Du kan använda den kostnadsfria versionen eller köpa en prenumeration som inkluderar en Premium-version (för närvarande är den endast tillgänglig med Plus- och Premium-prenumerationer för användare i Ryssland).

Läs mer om Kaspersky Who Calls-appen (endast utvalda språk) .

Observera att Kaspersky Who Calls endast är tillgängligt i Ryssland, Indonesien och i Republiken Kazakstan.