Hårdvaru- och programvarukrav

26 januari 2024

ID 61345

Den här hjälpen gäller Kaspersky-appen för 11.110.X.XXXX och senare.

En enhet måste uppfylla följande krav för att ha stöd för Kaspersky-appen:

• Smarttelefon eller surfplatta med en skärmupplösning på 320 x 480 pixlar och högre
  • 120 MB ledigt diskutrymme i enhetens huvudminne
  • Operativsystem: Android 7.0-14.x

Om en enhet med Android operativsystem har modifierad inbyggd programvara finns det en ökad risk för att enheten kommer att hackas och att data på den stjäls eller skadas.

• Intel Atom x86 eller ARMv7 och högre plattformar

Appen ska bara installeras på enhetens huvudminne.