Uppdatera appen

6 maj 2024

ID 244528

Du måste uppdatera Kaspersky-appen regelbundet för att kunna njuta av funktionerna i den mest stabila versionen av appen. Du kan aktivera automatisk appuppdatering i appbutiker eller ladda ner uppdateringar manuellt.

För att lära dig hur du aktiverar automatiska uppdateringar eller uppdaterar appen manuellt i Google Play Butik, se den här artikeln från Google Plays hjälpcenter.

För att lära dig hur du aktiverar automatiska uppdateringar eller uppdaterar appen manuellt i HUAWEI AppGallery, se den här artikeln från HUAWEI Support.