Om den virtuella platsen

24 november 2023

ID 140372

Din virtuella plats är en simulerad plats som visas för webbplatser och appar som du öppnar, så att du inte avslöjar din verkliga plats. Du kan välja plats i appens gränssnitt.

Om du vill visas som en besökare från ett annat land på internet, kan du ändra landet som anges i platsinställningarna.

Som standard väljer appen platsen automatiskt. Vanligtvis ger den valda platsen den snabbaste anslutningen.

Om du använder gratisversionen kan du inte välja virtuell plats. Platsen väljs alltid automatiskt.

Kaspersky-appen har för närvarande stöd för följande virtuella platser.