Ändra plats

24 november 2023

ID 140373

Så här ändrar du plats:

1. Öppna Kaspersky-appen.
  2. Välj avsnittet VPN.
  3. Välj platsen.

Om du vill att appen ska välja platsen med den snabbaste servern automatiskt, markerar du alternativet Snabbaste servern.

Välj den rekommenderade platsen när du vill titta på regionalt innehåll på streamingtjänster.

Om du föredrar att använda specifika platser kan du lägga till dem bland dina favoriter för snabb åtkomst.

Så här lägger du till den virtuella platsen till dina favoriter:

1. Öppna Kaspersky-appen > VPN.
  2. Hitta önskad plats antingen genom att söka efter den eller genom att bläddra i listan över platser.
  3. Tryck på hjärtat bredvid platsen när du vill lägga till den bland dina favoriter.

Dina favoritplatser visas på fliken Favoriter .

Ta bort en plats från dina favoriter genom att trycka på hjärtat bredvid platsen.

Om du använder gratisversionen kan du inte välja virtuell plats. Platsen väljs alltid automatiskt.