Installera och starta Kaspersky Password Manager

24 november 2023

ID 140398

Ladda ner och installera Kaspersky Password Manager (om det ännu inte installerats):

1. Gå till Kaspersky-appen > Alla funktioner.
  2. Rulla ned till avsnittet Lösenordshanterare.
  3. Tryck på Installera.

En sida med information om Kasperskys lösenordshanterare öppnas i App Store.

4. Tryck på nedladdningsikonen när du vill ladda ner och installera appen.

Starta Kaspersky Password Manager som redan har installerats:

1. Gå till Kaspersky-appen > Alla funktioner.
  2. Rulla ned till avsnittet Lösenordshanterare och tryck på Öppna.

Programfönstret för Kaspersky Password Manager öppnas.

Se hjälpen i Kaspersky Password Manager för instruktioner om hur du använder Kaspersky Password Manager.