Om varumärken

24 november 2023

ID 140724

Namn och logotyper för nämnda produkter och tjänster kan vara registrerade eller oregistrerade varumärken som tillhör sina respektive ägare. Kaspersky-appen rekommenderas, sponsras eller stöds inte av ägarna till de tredjepartsvarumärken som nämns här.

App Store, Apple, iPad, iPadOS, iPhone, iTunes, macOS och Safari är varumärken som tillhör Apple Inc.

IOS är ett registrerat varumärke som tillhör Cisco Systems, Inc. och/eller dess dotterbolag i USA och vissa andra länder.

Android, Firebase, Google, Google AdWords, Google Analytics, Google Play är varumärken som tillhör Google LLC.

Microsoft och Windows är varumärken som tillhör Microsoft-koncernen.