Logga ut från ditt My Kaspersky-konto

24 november 2023

ID 142556

Du kan logga ut från ditt My Kaspersky-konto i Kaspersky-appen.

Du kan endast använda appfunktionerna om du är inloggad på ditt My Kaspersky-konto. När du loggar ut stängs appskyddsfunktionerna av och enheten kopplas bort från ditt Mitt Kaspersky-konto. När du loggar in återställer appen de förvalda statistikinställningarna.

Logga ut från ditt My Kaspersky-konto:

1. Öppna Kaspersky-appen.
  2. Tryck på Profil.
  3. Tryck på kontoinställningar nära e-postadressen till ditt My Kaspersky-konto i avsnittet My Kaspersky-konto.
  4. Tryck på Logga ut.

Du är nu utloggad från ditt My Kaspersky-konto.