Visa appens skyddsstatus

24 november 2023

ID 142639

Visa appens skyddsstatus:

1. Öppna appen.
  2. I övre delen av appens huvudfönster trycker du på Läs mer.

Ett fönster med meddelanden från alla funktioner i appen visas. Du kan trycka på ett meddelande för mer information.

Det finns tre typer av meddelanden:

• Kritiska meddelanden informerar dig om händelser som har kritisk betydelse för enhetens säkerhet, såsom upptäckt av jailbreak.
  • Statusmeddelanden informerar dig om att skyddet i det angivna området är aktivt.
  • Informationsmeddelanden informerar dig om händelser som kan vara viktiga för enhetens säkerhet.