Om tillhandahållande av data (EU, Storbritannien, Brasilien, Vietnam och invånare i USA:s delstat Kalifornien)

24 november 2023

ID 142641

Kaspersky skyddar all information som tas emot i enlighet med lag och tillämpliga Kaspersky-regler. Data skickas via en säker kanal.

Tillhandahållande av personuppgifter

Du samtycker till att förse Kaspersky med personuppgifter genom att godkänna licensavtalet för slutanvändare, integritetspolicyn och andra juridiska dokument. Du kan se listan med de data som tillhandahålls under villkoren för varje juridiskt dokument i motsvarande juridiska dokument.

Så här visar du licensavtalet för slutanvändare, integritetspolicyn och andra juridiska dokument:

1. Tryck på Profil > Om > Juridiskt.
  2. Tryck på policyns namn.

Texten i den valda policyn visas.

Icke-personliga uppgifter som lämnas

Du samtycker till att förse Kaspersky med icke-personliga uppgifter genom att godkänna licensavtal för slutanvändare.

Information om uppdateringsbegäran:

• Typ av programvara
  • Version av programvara
  • Konfigurations-ID
  • Resultatet av uppdateringsbegäran
  • Felkod