Kontrollera dina konton

24 november 2023

ID 161479

Kontrollera om dina kontodata kan vara offentligt tillgängliga:

1. Öppna Kaspersky-appen.
  2. Öppna avsnittet Kontrollera dataläckor.

Skärmen Kontrollera ett konto öppnas.

3. I sökfältet anger du din e-postadress.
  4. Tryck på Sök.

Om dina kontodata kan ha läckt ut, visar appen en lista över webbplatser på vilka det kan ha inträffat en dataläcka, datum för eventuellt läckage och den kategori data som kan komma att äventyras.

Mer information om den eventuella dataläckan och rekommenderade åtgärder från Kaspersky finns om du trycker på webbplatsen.

5. Appen sparar varje kontrollerat konto i en lista över konton som kontrolleras automatiskt varje dag.

Du får ett meddelande om ett eventuellt läckage av kontodata upptäcks.