Skickande av statistik om batteriladdning

24 november 2023

ID 161715

Med tjänsten i Kaspersky-appen kan du läsa av batteriladdningsnivån för alla enheter som använder din prenumeration. Du kan visa dessa batteriladdningsnivåer på My Kaspersky.

Inställningen aktiveras som standard på varje enhet. Du kan stänga av funktionen för att skicka statistik om batteriladdning i appinställningarna.

För att stänga av funktionen för att skicka statistik om batteriladdning på en enhet ska du

Gå till Profil > Inst√§llningar > Skicka batterinivådata till My Kaspersky.

Du kommer inte längre att kunna se batteriladdningsnivån för den aktuella enheten på My Kaspersky.