Hantera prenumerationer

24 november 2023

ID 165615_1

En prenumeration är ett köp av rätten att använda programmet enligt specifika parametrar (t.ex. prenumerationens utgångsdatum, antal enheter).

Du kan hantera din prenumeration (t.ex. köpa, avbryta eller återuppta) via sidan för ditt personliga konto på tjänsteleverantörens webbplats (t.ex. via ditt Apple-konto). Följ instruktionerna i App Store.

Om automatisk förnyelse

En prenumeration kan förnyas automatiskt eller manuellt. En prenumeration som förnyas automatiskt, förnyas i slutet av varje prenumerationsperiod tills du avbryter den. En manuellt förnyad prenumeration måste förnyas i slutet av varje prenumerationsperiod.

Om du inte aktiverar automatisk förnyelse eller om appen av någon anledning inte kan förnya din prenumeration automatiskt (ditt bankkort har löpt ut eller nekats) när din prenumeration löper ut, då övergår appen till den begränsade versionen. Om du vill fortsätta använda appen med en prenumeration måste du förnya din prenumeration på Kasperskys webbplats manuellt eller hos en av våra återförsäljare.

Om du beställer en prenumeration på Kaspersky-appen avslutas inte eventuella andra prenumerationer som inkluderar Kaspersky-appen. Se till att du har avbrutit eller inaktiverat automatisk förnyelse av prenumerationer du inte behöver för att undvika onödiga kostnader.

Om att säga upp en prenumeration

Avbryta en prenumeration eller växla till manuell förnyelse:

1. Gå till din personliga kontosida på tjänsteleverantörens hemsida.
  2. Kontrollera om det finns några aktiva prenumerationer som inkluderar den app för vilken du köper en prenumeration.

Avbryt eller inaktivera automatisk förnyelse för prenumerationer som du inte behöver.

Du kan bara återuppta den automatiska förnyelsen för prenumerationer som har köpts via Google Play. Det gör du genom att följa instruktionerna i Google Play Hjälp .

Du kan bara köpa en prenumeration på Kaspersky-appen per Apple-ID. Om du vill ändra prenumerationen till ett annat My Kaspersky-konto kan du skicka en begäran till kundtjänsten via My Kaspersky och inkludera en detaljerad beskrivning av problemet.

Om du har en aktiv prenumeration på Kaspersky VPN kan du använda den i den fristående appen Kaspersky VPN Secure Connection.

När du prenumererar på premiumversionen kan du erbjudas ett reducerat pris under en tid. Rabatten kan bara utnyttjas en gång och gäller bara den angivna perioden. Efter den perioden debiteras du den vanliga prenumerationsavgiften för det valda paketet.

Om du prenumererar på Plus- och Premium-planer för Kaspersky-appen kan du använda Kasperskys VPN-funktioner. Kaspersky VPN är också tillgängligt i provversionen av Kaspersky Plus.

Spärrad prenumeration

Prenumerationsstatusen Spärrad betyder att Kasperskys tekniker har blockerat aktiveringskoden för att förhindra olaglig användning. Du måste aktivera appen med en ny aktiveringskod.

Kontakta Kasperskys kundtjänst för att få en ny aktiveringskod. Du kan också köpa en ny aktiveringskod i en webbutik.