Om användning av appen i EU, Storbritannien, Brasilien eller Vietnam eller av invånare i Kalifornien

24 november 2023

ID 171368

De versioner av appen som Kaspersky och våra partners distribuerar i EU, Storbritannien, Brasilien och Vietnam (samt de versioner som är avsedda att användas av personer som är bosatta i Kalifornien) uppfyller kraven i de bestämmelser som reglerar insamling och behandling av personuppgifter data som har fastställts i dessa regioner.

När du godkänner licensavtalet för slutanvändare och integritetspolicyn bekräftar du att du har den ålder som krävs för att installera Kaspersky-appen i EU, Storbritannien, Brasilien, Vietnam eller den amerikanska delstaten Kalifornien. När Kaspersky-appen har installerats kan du läsa och godkänna de allmänna villkoren som krävs för den första installationen och användningen av Kaspersky-appen.

Det finns också två valfria meddelanden som du kan godkänna. Om du väljer att godkänna denna policy kan du fortfarande när som helst återkalla ditt godkännande i programinställningarna.

Så här visar du och godkänner eller avböjer tilläggsvillkoren:

1. Tryck på Profil > Om > Juridiskt.
  2. Tryck på policyns namn.

Texten i den valda policyn visas.

3. Se policyn:
    • Om du vill tillhandahålla data för de beskrivna ändamålen trycker du på Acceptera avtalet.
    • Om du vill avvisa policyn trycker du på Acceptera inte avtalet.

Enligt GDPR har du vissa rättigheter angående dina personuppgifter (läs avsnittet Dina rättigheter och alternativ i sekretesspolicyn för produkter och tjänster för mer information). Du har rätt att ta bort alla dina personuppgifter som skickats av den installerade appen från Kaspersky. Om du vill ta bort alla personuppgifter som skickats av den installerade appen från Kaspersky ska du kontakta kundtjänsten och uppge enhets- och installations-ID.

Se din enhet och dittt installations-ID