Beta och prenumerationer

24 november 2023

ID 174256

Vi rekommenderar att du skapar ett separat My Kaspersky-konto som du exklusivt kan använda för betatestande.

Om du redan har köpt en prenumeration ska du inte lägga till aktiveringskoder på ditt My Kaspersky-konto som bara används för betatestning. Annars kommer appen att automatiskt aktivera prenumerationen och prenumeration börjar löpa. Läs hur du kontrollerar prenumerationer på My Kaspersky i My Kaspersky-hjälpen.

Om du redan använder prenumerationen kan du använda prenumerationsfunktionerna i betaversionen med samma prenumeration. Prenumerationsperioden förlängs inte med tiden du betatestar.