Dela My Kaspersky-inloggningsuppgifter via en länk

24 november 2023

ID 190103

Du kan generera en personlig länk för att installera Kaspersky-appen på din dator eller andra enheter. Dina kontouppgifter överförs automatiskt till den nya enheten.

Länken är skapad av My Kaspersky-tjänster och omfattar viktiga parametrar för din autentisering. Skicka inte din personliga länk till någon annan, eftersom det kan leda till dataläckage.

Installera Kaspersky-appen på den andra enheten:

1. Öppna huvudfönstret i Kaspersky-appen.
  2. I avsnittet Skydda alla dina enheter och tryck på Läs mer.
  3. På skärmen som visas, klicka på Skicka länk.

Ett systemfönster med länkdelningsalternativ visas.

4. Öppna länken på enheten där du vill installera Kaspersky-appen.

Nu kan du ladda ner appen och direkt efter det loggas du automatiskt in på ditt My Kaspersky-konto.