Logga in på My Kaspersky genom att använda QR-koden

24 november 2023

ID 190104

Om du redan har ett My Kaspersky-konto och använder Kaspersky för Windows på datorn kan du logga in på Kaspersky-appen genom att skanna din personliga QR-kod. I sådana fall överförs ditt konto automatiskt till den nya enheten.

QR-koden är skapad av My Kaspersky-tjänster och omfattar viktiga parametrar för din autentisering. Skicka inte din QR-kod till någon annan, eftersom det kan leda till dataläckage.

Så här får du en QR-kod