Aktivera skydd mot nätfiske

24 november 2023

ID 197526

För att aktivera anti-phishing:

1. Öppna Kaspersky-appen.
  2. Rulla ned till sektionen Anti-phishing aktivera egenskapen.

Anti-phishingfunktionen använder VPN-teknik. När du aktiverar anti-phishing måste du därför tillåta appen att göra en VPN-konfiguration.

Om du inaktiverar VPN i enhetens inställningar kommer anti-phishing sluta fungera.

När du aktiverar Anti-Phishing visas VPN-ikonen i statusfältet. Det betyder dock inte att VPN är på. Följ dessa instruktioner när du vill aktivera VPN.