Köpa och aktivera en prenumeration av Kaspersky-appen

24 november 2023

ID 212649

För att använda Kaspersky-appen måste din enhet vara ansluten till ett My Kaspersky-konto, ett konto för fjärrstyrning av skyddet för dina enheter.

Köp prenumeration

Du kan köpa en prenumeration från en tjänsteleverantör eller i appen.

Aktivera prenumeration

Om du redan har en prenumeration kan du aktivera den på följande sätt:

• Använd en prenumeration som finns på ditt My Kaspersky-konto. Du måste ansluta appen till My Kaspersky för att använda detta alternativ.
  • Ange aktiveringskoden du fick från tjänsteleverantören eller när du köpte prenumerationen. Du kan göra det på My Kaspersky genom att följa instruktionerna där.

Om du förlorar eller oavsiktligt raderar din aktiveringskod efter att du har aktiverat appen, ska du kontakta Kasperskys kundtjänst.

Kostnadsfri provperiod

Du kan också använda en kostnadsfri provversion av Kaspersky-appen under en kort utvärderingsperiod. Denna kostnadsfria utvärderingsperiod beviljas bara en gång. När utvärderingsperioden löper ut debiterar App Store dig automatiskt för den prenumeration du valt.

Om du avbryter prenumerationen under provperioden kan du bara använda betalfunktionerna i appen till slutet av provperioden.