Välja Kaspersky VPN-version

24 november 2023

ID 213294

Du kan använda den gratisversionen av Kaspersky VPN eller köpa en prenumeration på den obegränsade versionen av Kaspersky VPN. Du kan köpa eller förnya din prenumeration via appen.

Funktion

Gratisversion av Kaspersky VPN

Obegränsad version av Kaspersky VPN

Säker trafik

Specifikt belopp per dag

Så mycket du vill

Virtuell plats

Väljs automatiskt

Valfri från listan

Mängden tillgänglig säker trafik påverkar inte den mängd internettrafik som är tillgänglig via din mobiloperatör. Du kan fortsätta att använda internet när gränsen för säker trafik har överskridits, men dina data kommer inte att skyddas av Kaspersky VPN.

• I den gratisversionen kommer den säkra anslutningen att inaktiveras när gränsen för säker trafik överskrids. Appen meddelar dig när din säkra anslutning har inaktiverats. Du kan vänta den tid som anges i programmets huvudfönster och sedan återupprätta en säker anslutning. Mängden använd säker trafik som visas i appen kan skilja sig något från den mängd som faktiskt använts.
  • I den obegränsade versionen begränsas inte den dagliga mängden säker trafik. Din prenumeration på den obegränsade versionen kan gälla en eller flera enheter. Om din prenumeration fungerar för flera enheter kan du ansluta dem till ett My Kaspersky-konto för att dela din prenumeration. På My Kaspersky kan du också koppla bort enheter från din prenumeration.