Uppdatera prenumerationen för Kaspersky-appen

24 november 2023

ID 227371

När du uppdaterar Kaspersky Internet Security-appen till Kaspersky-appen uppdateras din prenumeration automatiskt för att matcha de nya prenumerationsplanerna för Kaspersky-appen. Inga extra avgifter tas ut. Alla prenumerationsvillkor som utgångsdatum eller datum för nästa automatiska förnyelse förblir desamma.

Prenumerationsplanen uppdateras på följande sätt:

För att fortsätta använda vissa appfunktioner med din prenumeration kanske du måste logga in på ditt My Kaspersky-konto.