Säker QR-scanner

24 november 2023

ID 237265

En QR-kod som du skannar med din enhet kan innehålla olika typer av information. Informationen kan vara farlig för din enhet: till exempel en länk till en nätfiskewebbplats. Med Säker QR-scanner kan du läsa av QR-koder och säkert få tillgång till informationen som är krypterad i koderna eftersom länkarna de innehåller kontrolleras.

Här är instruktionerna för att utföra typiska användaråtgärder som funktionen tillhandahåller:

Skanna en QR-kod

Öppna en webbplats

Lägga till en kontakt