Om Smart Home Monitor

24 november 2023

ID 241120

Den här funktionen är bara tillgänglig med Kaspersky-appens Plus- och Premium-prenumerationsplaner.

Funktionen Övervakare av smarthem visar enheter som är anslutna till ditt Wi-Fi-nätverk i hemmet. Du kan använda den här funktionen för att skanna ditt hemnätverk och se listan över alla enheter som är anslutna till det.

Du kan sedan granska listan för att blockera alla obehöriga enheter och kontrollera skyddsstatusen för dina anslutna enheter.

Fler enheter kan anslutas till ditt Wi-Fi-nätverk i hemmet. Det finns en risk att någon får tag på ditt lösenord eller hackar ditt Wi-Fi-nätverk för att få gratis internet eller för att få åtkomst till dina data.

Övervakare av smarthem använder IP-adresserna för din router och din nuvarande enhet när du söker igenom ett nätverk.