Skanna ditt hem Wi-Fi

24 november 2023

ID 241121

För att hitta enheter som är anslutna till ditt hem Wi-Fi-nätverk:

1. Anslut till ditt Wi-Fi-nätverk hemma.
  2. Öppna Kaspersky-appen.
  3. På hemskärmen trycker du på Övervakare av smarthem.
  4. Bekräfta att du vill skanna ditt Wi-Fi-hemnätverk eller välj ett annat nätverk att skanna.
  5. För att funktionen ska fungera, ge Kaspersky-appen behörighet att komma åt det lokala nätverket.
  6. Appen genomsöker nätverket och visar dig en lista över anslutna enheter och information om dessa enheter.

När du skannar ditt hemnätverk igen kommer nya enheter på ditt Wi-Fi att visas högst upp i listan och markeras som NYA.

Observera att övervakning av offentliga nätverk kan vara förbjudet enligt lag.

När du använder ett arbetsnätverk måste du följa tillämpliga regler och policyer.