Visa detaljerad information om enheter

24 november 2023

ID 241124

Funktionen Smart Home Monitor visar dig listan över enheter som är anslutna till ditt hemnätverk.

För att se detaljerad information om varje enhet, såsom enhetsnamn, enhetstyp, tidpunkt då den senast sågs online, IP-adress, etc.:

1. Öppna Kaspersky-appen.
  2. På hemskärmen trycker du på Övervakare av smarthem.
  3. I det övre högra hörnet på huvudskärmen för Övervakare av smarthem trycker du på SHM_History-of-scanned-networks. Den här knappen visas om du har skannat minst 1 nätverk.

Listan över dina tidigare skannade nätverk öppnas.

4. Tryck på enheten i listan.

En skärm med detaljerad information om enheten öppnas. Du kan redigera namn och typ av varje enhet.

Om du inte vill att en offlineenhet ska visas i listan kan du ta bort den genom att trycka på SHM_Forget-device-or-network. Den kommer att raderas från ditt telefonminne och visas inte i listan igen.