Nummerpresentation

24 november 2023

ID 245435

Om nummerpresentation

Nummerpresentation på startskärmen låter dig ladda ner eller öppna Kaspersky Who Calls-appen. Appen skyddar dig från spam, så att du kan blockera alla oönskade samtal.

Observera: Kaspersky Who Calls-appen är för närvarande endast tillgänglig i vissa regioner. Det är endast tillgängligt i Plus- och Premium-prenumerationsplaner för användare i Ryssland.

Aktivera Kaspersky Who Calls-appen med ett abonnemang som upptäckts för ditt My Kaspersky-konto

För att använda ett abonnemang som inkluderar Kaspersky Who Calls-funktionalitet, logga in på My Kaspersky i appen för att aktivera premiumfunktioner utan extra kostnad.

För att logga in manuellt på My Kaspersky i appen, gå till Inställningar > Profil och tryck på Logga in .

Om du har Kaspersky-appen installerad på din enhet, gör något av följande för att aktivera en prenumeration:

• Under installationen väljer du ett konto du vill använda.
  • Gå till Inställningar > Profil och tryck på Logga in

Välj en prenumeration du vill använda och tryck på Använd den här prenumerationen .

Se till att du loggar in på samma My Kaspersky-konto som du använder i Kaspersky-appen.

Om du är inloggad på My Kaspersky i Kaspersky Who Calls, gå till Inställningar > Profil >kontoinställningar > Sök efter prenumeration för att manuellt söka efter en tillgänglig prenumeration.

Du kan också skicka ett abonnemang till din enhet på My Kaspersky.

Läs mer om att aktivera din prenumeration på Kaspersky Who Calls i den här artikeln .