Privat surfning

24 november 2023

ID 265644

Den här funktionen är bara tillgänglig med Kaspersky-appens Plus- och Premium-prenumerationsplaner.

Vissa webbplatser använder spårningstjänster för att samla in information om vad du gör online. Informationen analyseras sedan och används för att visa annonser.

Privat surfning är ett tillägg till webbläsaren Safari som förhindrar att spårningstjänster samlar in information om dina aktiviteter på nätet. Den är baserad på Apples verktyg för innehållsblockering för Safari.

Så här aktiverar du Privat surfning och skyddar dig från att spåras online: