Skydda fler enheter

24 november 2023

ID 266744

Dela en prenumeration på flera enheter

Endast tillgängligt i Kaspersky Standard, Plus och Premium.

Du kan använda din prenumeration för att skydda alla dina enheter som kör iOS, Android, Microsoft Windows och macOS. Det exakta antalet enheter som prenumerationen täcker angavs i prenumerationsuppgifterna när du genomförde köpet.

Du kan alltid kontrollera hur många enheter du för närvarande skyddar och hur många du kan skydda på ditt My Kaspersky-konto. Där hittar du också lättanvända verktyg för att dela skyddet på andra enheter.

Du behöver inte komma ihåg aktiveringskoden för att dela skyddet med dessa verktyg – prenumerationen överförs via ditt konto. Efter installationen aktiveras dina appar automatiskt via prenumerationen på ditt konto.

Så här delar du skyddet via appen:

1. Öppna Kaspersky-appen.
  2. Tryck på Profil.
  3. I avsnittet Dela prenumeration trycker du på Hämta länk.
  4. På nästa skärm trycker du på plattformsrutan för att se listan över tillgängliga funktioner.
  5. Tryck på Skicka länk.

Välj ett delningsalternativ på systemskärmen som visas.

6. Öppna länken på enheten där du vill installera Kaspersky-appen.

Om du vill veta mer om att fjärrhantera enhetsskydd, återkalla prenumerationen från en användare eller återkalla prenumerationen från en enhet, kan du läsa hjälpen i My Kaspersky.

Öka antalet enheter som du kan skydda

Endast tillgängligt i Kaspersky Plus för iOS.

Du kan välja att öka antalet enheter som du kan skydda genom att uppgradera prenumerationen. Om du har en prenumeration på Kaspersky Plus för en enhet kan du uppgradera till en prenumeration som täcker tre eller fem enheter. Om du har en prenumeration på tre enheter kan du uppgradera till en prenumeration för fem enheter.

Efter uppgraderingen får du en återbetalning för den eventuellt oanvända perioden av din gamla prenumeration.

Så här ökar du antalet enheter du kan skydda:

1. Öppna Kaspersky-appen.
  2. Tryck på Profil.
  3. I avsnittet Uppgradera prenumeration trycker du på Mer information.
  4. På nästa skärm väljer du hur många enheter du vill skydda. Om din nuvarande prenumeration täcker tre enheter är det enda alternativet att uppgradera till en prenumeration för fem enheter.
  5. Tryck på knappen med priset och slutför betalningen.