Växla till Kaspersky-programmet från andra program av Kaspersky

22 september 2023

ID 225745

Om du har Kaspersky Internet Security eller Kaspersky Security Cloud installerat på din Mac, kan du sömlöst växla till Kaspersky-programmet. Ladda ned och installera Kaspersky-programmet. Tidigare programmet kommer att tas bort från din Mac automatiskt och din licens eller prenumeration kommer att överföras till det nya programmet.

Din licens eller prenumeration kommer att överföras i Kaspersky-programmet på följande sätt:

• Om du hade en licens till eller prenumeration på Kaspersky Internet Security kommer du att få en Kaspersky Standard-prenumeration i det nya programmet.
  • Om du hade en licens till eller prenumeration på Kaspersky Security Cloud eller Kaspersky Total Security kommer du att få en Kaspersky Plus-prenumeration i det nya programmet.