Visa programaktivitet på tidslinjen

22 september 2023

ID 252468

När något viktigt händer medan programmet körs, visas det på Tidslinje. Du kan få en översikt över de tre senaste händelserna på Hem i programfönstret, eller öppna fönstret Tidslinje för att visa alla viktiga händelser som inträffat under de senaste sju dagarna. Det här hjälper dig att se vad Kaspersky-programmet gör för att skydda din Mac.

Tidslinje visar namnet på varje händelse och tiden då händelsen inträffade.

Visa tidslinjen i 7 dagar

Visa detaljerad information om en händelse