Nyheter i den här versionen

12 april 2024

ID 229752

Kaspersky-programmet erbjuder följande nya funktioner och förbättringar:

• Vi uppdaterade gränssnittet genomsökning för en bättre och smidigare upplevelse.
  • Meddelanden om kryptobedrägeri lades till.
  • I säkerhetsrapporter kan du nu se antalet blockerade nätfiskeförsök.
  • Kontrollera externa diskar är tillgängligt igen på macOS 13.0 eller senare.
  • Du kan nu ignorera rekommendationer om du inte vill följa dem.
  • Du kan logga in på My Kaspersky med ditt Yandex- eller VK-konto.

Obs! Listan över tjänster från tredje part som är tillgängliga för inloggning till My Kaspersky beror på din region. För mer information om begränsningar i Ryssland, se den här artikeln (endast tillgängligt på engelska och ryska).

• Allmänna felkorrigeringar och förbättringar.