Vad är nytt i den senaste versionen av programmet

9 november 2022

ID 119653

Den senaste versionen av programmet introducerar följande nya funktioner och förbättringar:

• Kaspersky Premium inkluderar nu komponenten Kontroll för identitetsstöld som kontrollerar efter läckor av personlig information via telefonnummer.
  • Ett nytt avsnitt som heter Smarthem:
    • Övervakare av smarthem flyttades till det här avsnittet från Säkerhet.
    • En ny komponent Wi-Fi Analyzer har lagts till (endast tillgänglig för Kaspersky Premium-användare), som analyserar Wi-Fi-miljön: Wi-Fi-nätverk, deras egenskaper och kanaldistribution.
    • Förbättrad logik för meddelandevisning vid analys av hemnätverket.
  • Förbättrade Anti-Banner-komponent. Komponenten är nu bättre på att hantera uteslutningar.
  • Utför rekommenderade åtgärder automatiskt, Aktivera avancerad desinfektionsteknik, och Aktivera självförsvar inställningar flyttade från avsnittet Prestandainställningar till avsnittet Säkerhetsinställningar.
  • Förbättrat GUI. Nu har du möjlighet att aktivera högkontrastläget.
  • Lade till ett meddelande för att prenumerationsegenskaper ändras.
  • Förbättrade meddelandetexter för migrering från andra Kaspersky-program.
  • Förbättrad snabbstart. Lade till automatisk analys av startobjekt och ett meddelande om analysresultat.
  • Förbättrad funktionalitet för stora filer och dubbletter. Lade till automatisk analys och ett meddelande om förekomsten av stora filer och dubbletter på enheten.
  • En ny notifikation har lagts till, som visas avsnittet Inställningar efter att din prenumeration går ut och innehåller information om begränsningen av vissa funktioner i programmet.
  • Förbättrade fönstret Vald åt dig.