Visa enheter i mitt nätverk

9 november 2022

ID 139739

Kaspersky visar följande information om enheter som är anslutna till ditt Wi-Fi-nätverk: eller det trådbundna Ethernet-nätverket:

• Enhetsnamn
  • Enhetstillverkaren
  • Enhetstyp (t.ex. dator, mobil enhet, router, spelkonsol eller videokamera)
  • Operativsystem som är installerat på enheten
  • MAC-adress (enhetens unika nätverks-ID)
  • IP-adressen till enhet
  • Tid när frånkopplade enheter senaste upptäcktes i nätverket
  • Kaspersky-program installerade på din enhet

Om en router upptäcks i ditt hemnätverk kommer dess enhetskort att föreslå att Kaspersky VPN Secure Connection installeras på routern för att aktivera Kaspersky VPN. Endast tillgängligt i Kaspersky Plus och Kaspersky Premium.

Kaspersky VPN-funktionalitet är inte tillgängligt i alla regioner.

För att visa enheter som är anslutna till ditt nätverk:

Ändra enhetsnamnet:

Hur man ändrar enhetstyp