Vad är nytt i den senaste versionen av programmet

5 april 2024

ID 119653

Den senaste versionen av programmet introducerar följande nya funktioner och förbättringar:

• Förbättrat användargränssnitt för säkerhetskopieringsfunktioner.
  • För funktionen Webbkamera och mikrofonkontroll kan du nu konfigurera en lista över tillförlitliga program så att du inte störs av onödiga meddelanden.
  • Lade till alternativet att logga in på My Kaspersky med VK och Yandex.
  • Kaspersky VPN-funktionalitet är inte tillgängligt i Indien.

Kaspersky VPN-funktionalitet är inte tillgängligt i alla regioner.

• Tillägget Kaspersky Protection är nu tillgängligt för webbläsaren Microsoft Edge i Chrome Web Store.
  • I vissa fall ombeds användarna att ange betalningsuppgifter under aktiveringen av prenumerationen för att möjliggöra automatisk förnyelse och få rabatt under nästa prenumerationsperiod.
  • Programmet använder nu NTFS-komprimering för att minska storleken på spårningsfiler.
  • Implementerade en ny startskärm.
  • Det är nu möjligt att anpassa uppsättningen av funktioner på säljskärmen beroende på region.
  • I avsnittet Säkerhet i Kaspersky Free visas alla komponenter som bara finns i betalversioner i avaktiverat skick.
  • I tillägget Kaspersky Protection, som installeras tillsammans med Kaspersky Free, har vi lagt till reklammeddelanden som innehåller information om betalfunktioner i Kaspersky-programmet, som till exempel: Privat surfning, Skydd mot webbannonser och Safe Money.
  • Förbättrad logik för att visa rekommendationer i programmets huvudfönster; lagt till kategorinamn och animerade effekter på rekommendationskorten.
  • Lagt till en ny webbkategori – Phishing IP.