Andra källor för information om programmet

5 april 2024

ID 131689

Kaspersky-programmets webbsida i kunskapsbasen

Kunskapsbasen är en del av den Kasperskys kundtjänstwebbplats.

Kaspersky-programmet sida i kunskapsdatabasen kan du läsa artiklar som ger användbar information, rekommendationer och svar på ofta ställda frågor om hur man köper, installerar och använder programmet.

Artiklarna i kunskapsbasen kan ge svar på frågor som är relevanta för Kaspersky-programmet men är tillämpliga för andra program från Kaspersky. Artiklar i vår kunskapsbas kan dessutom innehålla nyheter från Kasperskys kundtjänst.

Support för Kaspersky-program i vårt Forum

Du kan få support från användare och Kaspersky-experter i vårt Forum.

I vårt Forum kan du läsa aktuella diskussioner, lämna kommentarer, skapa nya diskussioner och få hjälp.