Om ett barns användning av programmet

5 april 2024

ID 137281

Om Kaspersky Safe Kids är installerat och används på din dator, kan barnet använda Kaspersky-programmet för att inaktivera Kaspersky Safe Kids. För att undvika detta rekommenderar vi att du skyddar åtkomst till Kaspersky-inställningar med ett lösenord.

Om du har loggat in i operativsystemet med ett konto som är länkat till en barnprofil i Kaspersky Safe Kids slutar Kaspersky att visa följande meddelanden:

• Meddelanden om säkerhetsnyheter
  • Meddelanden om upptäckta osäkra inställningar i operativsystemet
  • Meddelanden om den nuvarande enheten ansluter till ett Wi-Fi-nätverk
  • Meddelanden om en enhet ansluter till ett osäkert Wi-Fi-hemnätverk
  • Webbläsarmeddelanden om otillräckligt starkt lösenord som anges på en webbplats
  • Meddelanden som varnar att lösenordet som har angetts på en webbplats redan har angetts vid ett tidigare tillfälle på en annan webbplats

Du kan aktivera meddelanden genom att markera kryssrutan Visa meddelanden i barnkonton i fönstret InställningarGränssnitt.